Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Ceva rapid și delicios de bun!
Se pun 600 ml lapte la fiert impreuna cu zaharul. Se goleste continutul plicurilor de budinca intr-un vas, se toarna cei 150 ml lapte, se omogenizeaza si in momentul in care incepe sa clocoteasca laptele se toarna budinca amestecand continuu cu un tel pana se ingroasa.
Intr-un vas de yena dreptunghiular (sau orice altceva credeti) se asaza o folie alimentara si se aranjeaza pe fundul vasului un rand de biscuiti. Se toarna jumatate din cantitatea de budinca asa calda cum e si se intinde uniform. Bananele se curata si se taie rondele. Se asaza deasupra budincii aceste rondele, apoi iar un rand de biscuiti. Se toarna restul de budinca, se asaza bananele, apoi ultimul rand de biscuiti. Capetele foliei alimentare se aduc peste blat ca si cum l-am impacheta. Se da la rece pentru cateva ore.
Se portioneaza si se serveste. La noi a avut termen de valabilitate juma' de zi!
Poftă bună!
1
Se poate folosi si budinca cu alte arome.
2
Se pot folosi si alte fructe dupa cum doriti.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult